Automatiserede rullegardiner

Velkommen til den digitale tidsalder. Her har vi godt nok ikke selvkørende biler, men vi har til gengæld motoriserede

Hos Powered Blinds (www.poweredblinds.dk) finder man et stort udvalg af motoriserede rullegardiner. Med et enkelt tryk på en knap, kan man rulle sine rullegardiner ned, så man kan lukke dagslys ude. De motorisede rullegardiner fra Powered Blinds fåes i et væld af farver, og der er derfor noget for enhver smag.

Ved at man har et motoriseret rullegardin, har man et rullegardin, der ser langt bedre ud, over længere tid. Det skydes, at man skåner dem for den almindelige slidtage rullegardiner typisk får, når man hiver dem op og ned dag ud og dag ind. Og lige præcis det der med at hive i dem, slipper man også for med et motoriseret rullegardin. Her kan man nemlig indstille sin favoritposition af gardinet, der med en enkelt tryk på, hvad der kaldes ‘my-knappen’, indtager den ønskede position.

Som om et motoriseret rullegardin ikke er smart nok i sig selv, taler rullegardinerne fra Powered Blinds også sammen med de førende IoT-enheder til hjemmet som eksempelvis Amazons Alexa eller Google Home. Det betyder, at man kan styre rullegardinerne med sin stemme og fortælle, om man ønsker at de skal rulles op eller ned.

Med et motoriseret rullegardin fra Powered Blinds kan man også indstille rullegardinerne til at gå op og ned automatisk. Det kan være en kæmpe fordel, hvis man eksempelvis er væk fra sit hjem i længere tid ad gangen, hvor man stadig gerne vil have, at hjemmet ser beboligt ud, så man kan holde tyvene væk. Endelig er sikkerheden også langt bedre med et motoriseret rullegardin, idet man slipper for træksnorerne, der kan virke som en magnet for små børnefingre!

Alt I alt bør man ikke snyde sig for selv at tage et dybere kig på rullegardiner fra powered blinds, da der virkelig er mange muligheder.