Avezu

Når man har fået sat extensions i, er det yderst vigtigt, at man giver sine extensions den helt rigtige pleje. Skånsom shampoo til extensions er en af de metoder, som kan bruges, når man gerne vil pleje sine hårextensions, og da håret kan genbruges, så er det især vigtigt, at man plejer det korrekt, således håret kan bruges så mange gange som overhovedet muligt.

Hos webshoppen www.avezu.com kan man købe alt, når det kommer til extensions. Shampoo til extensions er blandt en ud af de mange ting, som findes i deres store varesortiment, ligesom man også finder hårextensions, tilbehør til hårextensions samt meget meget mere.

Hårextensions er utrolig populært, og det har det faktisk været i mange år. Når man skal have sat hårextensions i sit eget hår, findes der flere måder, hvorpå det kan gøres, og i bund og grund handler det om, hvad man mest er til selv. Bevares, nogle frisører vil måske hælde mere til en metode end til en anden, ligesom det også sagtens kan komme an på, hvilken type hår man har, ift. hvad der er bedst practice, når det kommer til påsætning af håret.

Der findes eksempelvis tape-metoden. Tape-metoden er en metode, hvor håret der skal påsættes, kommer i baner, hvorpå der er påsat dobbeltklæbende tape. Den ene side af tapen holder banerne med extensions fast på tapen, og den anden side er den side, hvorpå ens eget hår skal klæbes fast. Metoden er særdeles effektiv og holdbar, og banerne med tape skjules af ens eget hår, således man ikke kan se overgangene mellem ens eget hår, og de extensions, som er sat i.

Udover at få sat extensions i håret fordi man gerne vil have det længere, kan man også få sat extensions i håret, fordi at man gerne vil have mere fylde i sit hår. Det hår som man kan købe hos Avezu kommer i forskellige længder og tykkelser, således man kan vælge det, der passer bedst.