Barnevognen Trille Magnum


En dagplejemor har hænderne fulde hver dag i sine arbejdstimer og med flere små børn omkring sig, er det vigtigt med et godt overblik. Et sådant arbejde kan være belastende for helbredet og det er derfor vigtigt at dagplejemoderen har de rette redskaber at gøre brug af. Med en Trille Magnum barnevogn, har man et rigtig godt redskab. En barnevogn er en essentiel del af arbejdet hos en dagplejemor og skal derfor være af den ypperste kvalitet.

En barnevogn af kvalitet

Man møder jævnligt dagplejemødrene, som er ude at gå tur med dagplejebørnene i en barnevogn. Hvis de skal et sted hen, er det nødvendigt med netop en Trille Magnum barnevogn, da børnene er for små til at gå langt. Det er vigtigt for både børn og dagplejemor, at kvaliteten på en barnevogn er i orden. Børnene skal sidde komfortabelt, og vognen skal være nem at kunne manøvrere rundt med. Med en Trille Magnum barnevogn er man sikker på at få en vogn med et ergonomisk korrekt styr. Det kan være hårdt at gå lange ture, det er trods alt fire børn, men med et sådant styr kan man mindske smerter i både ryg, nakke og skuldre.

En vogn med komfort

Der skal også tages hensyn til dagplejebørnene, da de skal sidde stille i længere tid af gangen. Det kan godt være hårdt for de små, selvom det ser ganske behageligt ud. Med disse barnevogne har man taget hensyn til dette. Med en fodkurv og et hul i bunden, skulle det gerne være mere behageligt og sikre god komfort til børnene på de længere ture.

En praktisk vogn

Trille Magnum barnevogne er i slidstærkt materiale og nemme at rengøre og er en rigtig praktisk barnevogn. De kan tilmed fås i forskellige farver såsom rød eller grå, derudover er der ekstra tilbehør. Regnslag, madras og gå-håndtag er en del af det ekstra tilbehør, hvilket gør vognen endnu mere køreklar.