Brugskunst online LigeHer.dk

Jeg elsker Willow Tree figurerne som pynt i min stue, og jeg ved at mange af mine kollegaer anvender figurerne i deres sandplay værksted – så de er ikke bare til pynt, men bruges også til terapi. Jeg ved jeg kan købe dem online på nettet, og at de her er billigere end i forretningerne – og her kan jeg jo også se om de er udsolgt eller på lager. Der er ikke noget mere irriterende, end at komme ned i byen, for at købe en bestemt figur, og den så ikke er på lager i forretningen. Online er der for det meste også hurtig levering, og et spændende udvalg.

Brugskunst og bolig dekoration

Det er stort set det samme, men kært barn har mange navne, og de forretninger online, har mange gange et meget større udvalg end de fysiske forretninger. Der er mange måder at anvende brugskunst eller bolig dekorationer på, kigger man lidt på billedet, ser er det jo en fin sammensætning til et lille hjørne i en lille stue. Det er altid godt med krukker og grønne planter når man indretter sit hjem, holder fest, eller skal finde en gave til et eller andet. Mange anvender kunstige stearinlys efterhånden – det er også rigtig fint i forhold til at forebygge ildebrand, og hvis man har små børn der godt kan lide at lege med den smeltede stearin – jeg selv kan nu bedst lide de levende lys, også selvom det betyder at jeg skal male en ekstra gang fordi der kommer sod på loftet.