Dansk Motor Finans

Vil man gerne ud og have sin drømmebil, eller vil man gerne have en nyere bil, kan det under alle omstændigheder være en dyr økonomisk omkostning. Hvis ikke man allerede har pengene på hånden, som bilen koster, skal man have et billån, betale renter og finde ud af, om man så alligevel selv, kan betale udbetalingen på bilen, uden at man også skal låne penge til det.

En måde hvorpå man kan undgå dyre lån er, at man i stedet for at købe sin nye bil, kigger på det, som kaldes finansiel leasing biler eller bare det at lease en bil. Når man taler om finansiel leasing, kan man sige, at har nogle andre muligheder i forhold til at skulle anskaffe sig bil, end hvis man selv skulle ud og købe sin nye bil. Der findes forskellige leasingformer, så man skal naturligvis finde ud af, hvilken type af disse leasingformer, som passer til ens behov og ikke mindst sin pengepung!

I Danmark findes der efterhånden en del firmaer, som tager sig af både privat- og erhvervsleasing af biler. Et af de firmaer, som har specialiseret sig i leasing er Dansk Motor Finans. Dansk Motor Finans tilbyder både leasingaftaler til private samt leasingaftaler til erhvervsmæssigt øjemed.

Når man taler leasing til private findes der flere forskellige typer af leasing, nemlig flexleasing, splitleasing, samt sæsonleasing. Flexleasing er en ydelse, hvor man har brugsretten over et givent køretøj i en begrænset periode. Det er leasingfirmaet, som står som ejer af bilen, hvor den som leaser, så har brugsretten. Et eksempel på flexleasing kan være, at man gerne vil køre i en firhjulstrækker om vinteren, hvor man så leaser en sådan type bil i vinterhalvåret, imens man om sommeren gerne vil køre rundt i en rap sportsvogn, og derfor leaser man en sportsvogn i disse måneder.

Kort sagt findes der leasingformer til mange typer af behov, og man kan derfor med rette læse mere på www.danskmotorfinans.dk