Danskerne elsker deres biler

Med sikker kørsel kommer du længst

Det er forskelligt hvilke behov folk har, når der skal købes ny bil. For nogle er det udseendet, og hvad andre folk vil syntes om bilen. Altså hvilket image får bilens ejer af at køre denne bil. For andre handler det om teknik og ydekraft, hvor mange hestekræfter og accelerationsevne. For en helt tredje målgruppe vil det være sikkerheden, der er i fokus. Hvor meget kan bilen holde til, hvis den bliver torpederet af en anden personbil eller lastbil. Hvor lang og sikker er bremseevnen, er bakkontrollen god, tågelys og udsynet i alle situationer.


Ser du godt ud?

Uanset hvilke behov man køber bil ud fra, så vil en hel rude altid være en prioritering. Typisk oplever en bilist op til flere stenslag på ruden i løbet af årene. Stenslagene kan variere fra små skader, hvor man i det korte løb kan klistre et lille klistermærke på, og så få det repareret ved lejlighed. Nogle gange kan man være så uheldig at få et stenslag, der kan give lange revner, og så gælder det om udskiftning af forrude hurtigst muligt.

Stor erfaring med skift af forrude

Et af de mekanikerfirmaer, der kan hjælpe med skift af forrude i København og omegn er K2 biler, har ligger i Ballerup. Montering af udskiftning af forrude sker til fordelagtige priser. Hvis man ringer inden, kan man få en pris, og samtidig har K2 bilers værksted muligheden for at bestille ruden hjem med det samme. K2 biler skifter ruder på alle kendte mærker på deres værksted i Ballerup.

Få hele pakken med

Når man alligevel har kørt bilen på værksted, så kan man ligeså godt få hele pakken med. K2 biler tilbyder hele pakken med reparation, salg af brugte biler, leasingbiler samt finasiering. Værkstedet har stor erfaring med reparation af alle bilmærker. Værkstedet er CAC certificeret inden for kundefaciliteter, efteruddannelse, tekniske data og værkstedsudstyr blandt andet. K2 biler er desuden en del af AutoPartner, der ligger over hele Danmark. Når man er den del af AutoPartner, så garanterer FDM ved kontrol, at værkstedet lever op til deres krav. Man kan derfor tryg kaste sig ud i skift af rude, reparation af automatgearkasse, bremseskift, udskiftning af kobling eller en af K2 bilers andre ydelser.