Er bilen blevet sommerklar til ferien?

Er bilen blevet sommerklar til ferien?

Sommerferien har ramt det meste af det ganske danske land. Det betyder også at der snart køre en lang strøm af biler mod Syden. Men er din bil blevet sommerklar? Hvis den skal skille sig lidt ud fra de mange andre danske biler der kommer sydpå, og hvis den skal passe lidt bedre ind mellem de mange åbne sportvogne fra Italien, så er det måske på tide at få sat nogle nye lækre fælge på. For at finde et godt udvalg af alufælge Kig her.

Med nye lækre alufælge så kan du få din bil til at ligne en lækker sommerklar model, med noget der får den til at skille sig ud fra mængden. På den måde bliver bilen også nemmere at finde når du holder på en parkeringsplads et sted sydpå, og der bare er så mange forskellige biler at det er til at blive helt forvirret, så vil dine nye lækre fælge være med til at du bedre kan kende den fra de andre biler.

Hvorfor skifte fælge?

Der kan være flere god grunde til at skifte fælge. En af dem er som det er blevet nævnt tidligere udseendet. Måske er de gamle fælge, som følge af at de er blevet gamle, ikke specielt pæne mere, og så er det en god måde at forkæle bilen lidt på. Det er en nem måde at få bilen til at se lidt nyere og hurtigere ud. En anden grund til at skifte fælge fra gamle fælge med plastik kapsel til alufælge er at man slipper for risikoen hvor det er at plastik hjulkapslen ryger af lige pludselig. Det ser nu en smule fjollet ud når en bil kører rundt hvor der mangler en hjulkapsel på en af hjulene.

Yderligere bliver det noget nemmere at gøre ordentligt rent nede omkring hjulene. At komme godt ind i krogene kan være svært, men med alufælge bliver det en anelse nemmere. En sidste ting man også kan spekulere lidt i er, om det en åben fælge, som en alufælge, er med til at give lidt ekstra luft ind til bremserne, og man dermed bidrager til at holde bremserne lidt køligere.