Er det på tide du rejser til Island?

Islandsrejser, et lille pusterum i norden

Travelnord.dk, www.travelnord.dk, er et af de rejse selskaber som arrangere rejser til Island. Og islandsrejser begynder at bliver mere og mere populære. Island er et lille frisk ånderum i det nordatlantiske hav. Det er en Ø med en størrelse der er cirka dobblet så stor som Danmark. Med den størrelse og et befolkningstal på lige godt 330.000, så er det det land i Europa med den laveste befolkningstæthed. Det betyder at der er masser kvadratkilometer med fantastisk smuk natur, hvilket er en af de helt sikre ting man skal opleve hvis man rejser til Island.

Lidt mere fakta om Island

Landet har tidligere været en del af Danmark, men i 1944 blev Island en selvstændig republik. Hovedstaden i dette skønne land hedder Reykjavik og huser største delen af den islandske befolkning. Ude i den fantastiske natur der er på øen finde man meget vulkansk og geotermisk aktivitet. For nogle år siden var kan du måske huske at en stor askesky efter et vulkan udbrud var med til at sætte en lille stoppe for meget flytrafik i Europa, deriblandt også rejser til Island.

De varme kilder

Udover sine smukke natur er Islandsrejser også kendt for at byde på dejlige varme kilde. Her kan man få en dejlig badetur, i vand der er så varmt at musklerne ikke kan andet end at slappe af. Og hvis man rejser til Island må ikke snyde sig selv for et besøg i den blå lagune, et stort udendørs basin, det er bygget omkring de varme kilder. På den måde er man sikker på det at badeturen foregår i lidt mere kontrollerede omgivelser, og ikke i den vilde natur. Udover de varme kilder, kan man i den islandske natur også opleve gejser. Det er høje vandsøjler der fra med mellemrum skyder kogende varmt vand op af jorden. Dem skal man passe lidt på ikke at komme for tæt på.
Men hvis du går med tanker om islandsrejser, så følg linket, www.travelnord.dk ud, og find ud af mere om rejser til Island.