Få holdbare og flotte industrigulve, selvbærende gulve og lydgulve

Søger din virksomhed efter nye gulve, er olgulve.dk et besøg værd.
OL Industrigulve egner sig særligt til områder med høj belastning ? fra det lille intime værksted til 10.000 m2 store parkeringshuse og højlagre.


OL Industrigulve imødekommer de meget høje krav til slidmodstand og jævnhed, som stilles til gulve i produktions- og industrivirksomheder, og modstår også tung rullende belastning. Samtidig med at det opfylder de mest udfordrende funktionskrav, kan industrigulvets overflade og udtryk designes, så det både holder og ser flot ud.

OL SELVBÆRENDE GULVE

Med OL Selvbærende gulv kan man uafhængigt af det eksisterende underlag udføre en stærk og belægningsklar gulvkonstruktion fra bunden. Der kan bygges videre på f.eks. støbeasfalt, gamle trægulve, klinker og dårlig beton.

Det selvbærende gulv, er udviklet ud fra et behov for, at udføre et bæredygtigt undergulv i forbindelse med renovering af ældre ejendomme på meget kort tid.

Gulve i gamle ejendomme er ofte kendetegnet ved lag på lag løsninger, der er blevet til over tid. Nederst i konstruktionen finder man typisk et gammelt trægulv, men opefter kan man finde alt fra gamle tæpperester og linoleum adskilt af gamle spartellag mm. Det kan være mere end udfordrende, at arbejde videre direkte på den eksisterende belægning samt tidskrævende og dyrt at strippe den. Her er det selvbærende gulv ofte den ideelle løsning.

OL LYDGULVE

OL Lydgulve er en komplet gulvkonstruktion, der på en gang løser flere problemer som f.eks. skæve undergulve, dårlig trinkomfort og for meget luft- og trinlydsstøj.

OL Lydgulvet er med sin lave vægt og indbygningshøjde samt udlægningstid et unikt og attraktivt koncept, som anvendes i en lang række projekter med stor succes ? f.eks. i forbindelse med renovering af ældre ejendomme, hvor lydisolering ikke oprindeligt har været tænkt ind i byggeriet.