Find de flotteste Christina jewelry og watches her!

Hos Perlen finder du mange af markedets smukkeste smykker og andre accessories – heriblandt finder du det kendte mærke Christina Jewelry and Watches hvor de faktisk tilbyder markedets største sortiment af præcis dette brand!
Desuden finder du faktisk smykkerne til 10% hos Perlen.
Det vil sige, at du finder fantastiske smykker og accessories til fantastiske priser – så bliver det ikke bedre!

Christina Jewelry and Watches er et kendt brand som fører et stort sortiment af fede smykker og accessories såsom læderarmbånd, herreure og dameure, og selvfølgelig kan du finde separate ur-remme hos Perlen.
De omtalte læderarmbånd finder du i lækkert og blødt kalveskind med magnetlås som forhandles i mange flotte farver.
Læderarmbåndende kan designes og personliggøres ved hjælp af forskellige charms og vedhæng.
Du finder disse charms i forskellige materialer såsom guld og sølv.
Desuden findes de i massiv af forskellige unikke designs så du kan være kreativ og opfylde dit armbånd som du ønsker det.
En ting du skal være opmærksom på, når du køber charms til dit armbånd er, at der findes charms til sølvarmbånd og læderarmbåndet – disse har charms kreeret til hvert armbånd så de kan ikke kombineres.

Du finder som sagt også dameure hos Perlen fra Christina Jewelry and Watches.
Urene du finder fra dette brand giver, ligesom læderarmbåndet, mange muligheder for at designe det LIGE som du ønsker det.
For til urene har du mulighed for at personliggøre ved hjælp af, at du kan pynte urskiven med små elementer og diamanter, du kan putte charms på urets rem og så er det muligt at skifte urremmen alt efter hvilken du ønsker at benytte.
Designeren lægger nemlig stor vægt på, at du altid skal kunne bære dit ur og derfor skal du kunne ændre det så det altid passer til din dag.

Find smykker og accessories fra christina jewelry hos Perlen i dag!