Find løsningen på en rubiks cube her

Hvis man ikke kender en rubiks cube, nærmere betegnet professorterning er det måske noget som kunne være spændende for en. Det er alt andet lige ikke alle som kommer til at løse sådan en rubiks cube, men man kan da give det et rask forsøg. Det er dog noget som kommer til at tage lang tid alt andet lige, for man skal også lige regne ud hvordan det fungerer. Det er i hvert fald super god hjernegymnastik, og det kan holde selv de skarpeste hjerner på deres tæer.

Hvis man godt kunne tænke sig sådan en rubiks terning, er det alt andet lige noget man kan købe i stride strømme herinde på nettet. Man kan købe i forskellige farver og mønstre, og det er jo også gået lidt sport i at eje så mange forskellige som overhovedet muligt for nogle mennesker. Det er en god tidsrøver, og er god til at slå tid i hjel med, og når man så træner hjernen samtidig med, er det jo alt andet lige ikke noget man kan sige noget negativt om.

En drengs geniale løsning

For mange år siden, da man først gange lagde øjnene på sådan en rubiks terning, var der mange som var i vildrede og ikke anede hvordan man skulle løse den. Det var der dog en ung knægt der skulle sætte en stopper for. Han valgte nemlig at skille sin professorterning af, og fandt ud af hvordan det hang sammen. Udfra det vælger han så at lave en manual til sådan en professorterning. Det var noget han solgte til halvtreds cent stykket ,og det gik han hen og blev forholdsvis rig på. Så det er bare lige med at kunne se fidusen med tingene.

Det er noget som der bliver holdt verdensrekorder for og så videre, når det kommer til sådan et produkt her. Så det er eventuelt også nogle rekorder mna kunne gå efter, men det er virkelig noget som kommer til at tage lang tid at træne sig op til hvis det er man vælger at gå med denne sport.