Giv din kvinde maskulint modspil.

Engang erobrede mændene verden, mens kvinderne passivt så til. Kvinden var det svage køn, og hun havde brug for en stærk mand, hvis hun ville overleve. Det er for længst slut. Kvinderne kan selv og vil selv, og de finder sig ikke i at være på 2.pladsen. Der er ikke længere reserveret en særlig plads til dig for enden af bordet. Du skal selv finde ud af, hvor din plads er. Det er den moderne mands største udfordring: At finde sin maskuline rolle og identitet i en verden med ligestilling og krævende kvinder.

rådgivning til mænd

Er du forvirret over manderollen? Mangler der noget i dit liv? Og hvordan går det med kvinderne? Mandecoaching er for dig, som savner det maskuline liv, med mening og klare prioriteter. Coaching til mænd er ikke snik-snak, men praktisk rådgivning og sparring til den moderne mand. Her kan du hente hjælp hos Holger Bevidsthed.org. Holger er parterapeut, psykoterapeut, sexolog og coach i København – mandeterapeut der afholder/tilbyder mandegrupper, for dig som har lyst til at udvikle dig sammen med andre. .

Mandegruppen er et meningsfuldt maskulint fællesskab, med fokus på personlig udvikling for mænd, og hvor du udvikler dig sammen med ligesindede. Emner i gruppen: Maskulinitet, autenticitet, retning i livet, kvinder, parforhold og mandens seksualitet.

Det feminine er din modsætning, og derfor vil kvinder altid udfordre dig. Hvis du ikke hviler i din maskulinitet, bliver du nemt den svage part i dit parforhold, fordi du mangler et fast ståsted. Det er utilfredsstillende for både dig og din kvinde. Typisk går kvinder mere op i parforhold og familieliv end mænd. Det er kvinden, der oftest tager initiativ, og manden der tilpasser sig hendes beslutninger. Men det ødelægger polariteten i forholdet, hvis du ikke giver din kvinde maskulint modspil. Hun har ikke brug for en pleaser, men en mand som hviler i sig selv. Hvis du ikke tager den maskuline rolle på dig, tvinger du din kvinde til at være ?mor? i forholdet. Det er begyndelsen til enden for mange parforhold.