Gode forudsætninger for en perfekt konference

Den fejlfrie planlægning

Når der skal planlægges en konference, er det vigtigt at have tænkt på detaljerne, så konferencen forløber smertefrit og giver de bedste forudsætninger for en vellykket dag eller weekend. Hos Fænøsund Konference er der mulighed for at leje konferencelokaler og konferencehuse. Forløber konferencen over flere dage, er det en god idé at have planlagt overnatning til de deltagende, som giver god plads til refleksion over dagens input. Fænøsund er et konferencecenter, der tilbyder lokaler, overnatning og aktiviteter i løbet af dagen.

Konference center i smukke omgivelser

Der er dejlig natur omkring Fænøsund konferencecenter, hvilket giver mulighed for at trække lidt luft på en gå- eller løbetur. Omgivelserne giver inspiration til det faglige og der er tilmed mulighed for aktiviteter som golf, billard, swimming pool og meget mere. Der er altså mulighed for at tage pauser fra konferencen uanset vejret, for der tilbydes mange aktiviteter både ude og inde. Se de smukke lokaler og overnatningsmuligheder på https://midti.dk. Ønsker man som virksomhed at lave teambuilding for sine medarbejdere, er dette også en oplagt mulighed.

Et praktisk mødested

Fænøsund konferencecenter ligger ved Middelfart, og det er derfor muligt at mødes at afholde konferencer eller møder med folk fra hele Danmark uden at skulle transportere sig til en udkant af landet. Konferencecentret har professionelt personale, der er eksperter i at afholde konferencer, og derfor kan man som arrangør prioritere sin energi på selve afholdelsen af konferencen frem for de praktiske detaljer. Det er ligeledes muligt at få serveret mad i løbet af dagen, så koncentrationen ikke falder. Der er lokaler i forskellige størrelser og med forskellige muligeder, de fleste dog med terrasse.