Her finder du unikke møbler i lækker rå industriel stil

Er du også bare helt vild med en industriel og rå stil i din indretning, skulle du prøve at besøge https://moebelmutter.dk/shop/frontpage.html

Møbelmutter har et stort udvalg af vitrineskabe og industrilamper i en superfed, rå New Yorker stil, som lige præcis giver dit rum det lækre minimalistiske industrielle look du søger. https://moebelmutter.dk/shop/frontpage.html

Funktionelt, bæredygtigt og unikt design

Møblerne fra Møbelmutter er designet med hjertet, og er håndlavet i bæredygtige materialer. Det er retro møbler når det er bedst, og ofte med opbevaring, i et unikt mix af genbrugstræ og jern.

Udvalget af retro møbler varierer både i størrelse og materialer. Med møbler fra Møbelmutter får du gennemtænkte og funktionelle løsninger til opbevaring, kombineret med et smukt og råt møbel, som du med garanti ikke finder andre steder. Det er unikt og det er designet til at blive beundret og brugt.

Møbelmutter går op i at designe rå industrielle møbler, alt sammen håndlavet og i bæredygtige materialer og har du specielle ønsker til f.eks. størrelse, er du altid velkommen til at kontakte virksomheden.
Udover møbler, forhandler Møbelmutter også supertrendy og unikke industri lamper.

Om Møbelmutter

Møbelmutter er en dansk virksomhed med både webshop og butik. De designer selv de fleste af deres sortiment, og alt er håndlavet i jern og genbrugstræ. Bæredygtige materialer er et gennemgående valg, og det samme er New Yorker stilen og det industrielle look.

Møbelmutter har en fysisk butik, som ligger i Herlev, og her er du altid velkommen til at kigge på de udstillede møbler. Mens du kigger, bydes du på kaffe og et glas rosé, og der er altid tid til at give dig råd og vejledning om stil og indretning.

Kig forbi https://moebelmutter.dk/shop/frontpage.html eller den fysiske butik, og lad dig inspirere til at skabe et hjem i den fede New Yorker stil, med møbler i unikt industrielt design, måske finder du den hængevitrine du leder efter.