Invester i hosting og IT-outsourcing

Invester i hosting

Før man siger ja tak til at investere i hosting, er det en god ide at definere, hvad hosting er for en størrelse. Hosting er en metode, hvor man har hele eller dele af sin IT løsninger i et eksternt datacenter. Man skal have forbindelse til internettet for at kunne få forbindelse til dette datacenter. Fordelen ved hosting er, at man kan få adgang til sine data uanset, hvor man befinder sig, da det fungerer over internettet. Man kan dog ikke få adgang til sine data, hvis man ikke har en internetforbindelse.

Fordele med hosting

hosting har den store fordel, at man kan få adgang til sine IT opgaver og data, hvor end man befinder sig. Det betyder, at man ikke behøver være fysisk til stede for at kunne få adgang til disse data. Dette er meget fordelagtigt i den globalisere verden, hvor man ofte er ude at rejse, eller eventuelt vælger at arbejde hjemmefra.

Invester i IT-outsourcing

IT-Outsouring er, når man overlader IT-opgaverne til en IT-virksomhed. En god årsag til at investere i IT-Outsourcing er, når det for eksempel kniber med ressourcer, medarbejdere eller kapacitet. Så man kan få en IT virksomhed til at være vært for ens IT løsninger. Dette er også meget fordelagtigt, hvis man ikke har meget tid i hverdagen, og gerne vil bruge sin tid på at drive og udvikle forretningen frem for at lave IT opgaverne.

Hjælp til hosting og IT-Outsourcing af Host Nordic

Hvis man overvejer hosting eller IT-oursourcing, kan man få hjælp af IT virksomheden Host Nordic. Hos Host Nordic er ens data altid i sikre hænder, når man køber en IT løsning eller en service af ham. Desuden får man også driftssupport af virksomheden, , en garanteret oppetid på 99,5%, fuld daglig backup af de seneste 14 dage, overvågning 24/7 samt MS Forefront antivirus. Der er derfor mange fordele i at få en hjælpende hånd fra Host Nordic.