Lad dit tøj afspejle hvem du er


Tøj er ikke bare tøj til at dække kroppen og holde den varm og tør. Tøj afspejler hvem du er som person og type. Derfor er der mange points at hente i, at du bliver mere bevidst og hvordan du klæder dig og hvilke signaler du sender til omverdenen via dit tøjvalg og stil. Har du brug for hjælp og nye fif, så er det en god idé at starte hos Nielsens. De er at finde både på nettet på https://nielsens.dk og har mange fysiske butikker i både storcentre og i byen landet over. Hos Nielsens er der et bredt moderigtigt udvalg af både klassisk og moderne tøj, til mænd, kvinder og børn og unge i god kvalitet og til en god pris.
Selected Homme

Mange forskellige brands

Er du på udkig efter et trendy kvalitetsmærke der både er moderigtigt og klassisk på samme tid, så er Selected Homme oplagt. Selected Homme er et skandinavisk brand, der år efter år dominerer det danske tøjmarkedet, fordi tøjet er af god kvalitet, til en god pris og med de rigtige og tidsaktuelle snit.
Om du leder efter et klassisk outfit til dagligdagen på kontoret, eller et mere afslappet ungt look, kan du finde det hele hos Selected Homme. Er det festtøj du mangler, er der også rigtig mange muligheder. Både de mere traditionelle looks mens også det twistede og skæve look er en mulighed med Selected Homme. Ikke underligt at mærket har store markedsandele på det danske og internationale modemarket.
Er du ikke vild med handle dit tøj on-line, men gerne vil i de fysiske butikker, så besøg Nielsen’s næste gang du skal ud at shoppe. Her fører de brandet Selected Homme, og de vil kunne vejlede grundigt og professionelt i hvad der netop klæder dig, din kropstype ligesom de er dygtige til at se, hvad der lige kunne passe til din tøjstil. Og du kan tage hele familien med og alle kan blive udstyret med et nyt look.