Middelfart tager ansvar for natur, miljø og klima

Siden 2007 har Middelfart Kommune satset benhårdt på grøn vækst. Det handler om at bevare de dejlige omgivelser og tage ansvar for natur, miljø og klima. Visioner og strategier skaber først værdi, når de omsættes til handling, og Middelfart er kendt for at gå foran og føre tankerne ud i livet. Naturen omkring Lillebælt er helt unik. Vand, strand og skov inviterer til et væld af aktiviteter og fysisk udfoldelse. Af særlige aktiviteter kan bl.a. nævnes Hindsgavl dyrehave, Bridgewalking og dykkerfaciliteter i særklasse. Nærområdet omkring Middelfart Kommune omfatter hele Trekantsområdet og Odense. Her åbner sig yderligere tilbud inden for kultur og jobmuligheder.

Få mere at vide her

Bæredygtighed og klimavenlige løsninger står højt på prioritetslisten i Middelfart Kommune – også helt ude i de små lokalsamfund. Mange gode tiltag er allerede sat i søen i samarbejde med ildsjælene rundt omkring i landsbyerne i Middelfart Kommune – men der er meget mere på vej. Hvis du vil vide mere om Middelfart Kommunes indsats for bæredygtighed og klimavenlige løsninger, finder du meget relevant information her: https://baeredygtigelokalsamfund.middelfart.dk/

Overvejer du huskøb i Middelfart, så kan du trygt vælge RealMæglerne, som er en lokal mægler beliggende i Middelfart , og består af 3 uddannede ejendomsmæglere, som elsker deres arbejde, byen, og det at hjælpe købere og sælgere sammen om den gode handel. Som lokale ejendomsmæglere i Middelfart Kommune har de et indgående kendskab til juridiske og planmæssige forhold, som kan være altafgørende for dit boligkøb. Derfor er det selvsagt en god idé at tage RealMæglerne Middelfart med på råd, når du går i konkrete købstanker. Og du bestemmer selv, hvor i processen du ønsker rådgivning – lige fra søgningen går igang og hele vejen til I får nøglerne til jeres nye hus.