Mild Nikotin i Lyft snus

Så er jeg blevet introduceret til snus verdenen, hvilket jeg aldrig havde troet skulle blive mig. Jeg ved ikke om der er andre der har prøvet at få sig en overraskelse ved at få snus med for meget nikotin til ens behov – men det har jeg. Jeg fik simpelthen en pose snus til en fest, der gjorde at jeg blev mega svimmel og dårlig – så i min optik, var det sådan snus virkede. Jeg anede nemlig ikke på det tidspunkt, at man kunne få snus med forskelligt nikotin indhold, men det kunne man åbenbart. Min ven Frederik havde købt noget der hed Lyft med mentol smag hos en der hed Nikopouches, som han sagde jeg skulle prøve. Som i nok kan forstå, var der en del modvilje mod det, men man er vel ikke en kylling, selvom det er Påske.

Påske Lyft som forsøg

Det der fik mig overtalt til at prøve, var at vi skulle til en fest hvor vi ikke kunne komme til at ryge – så jeg lagde min pose Lyft under læben, og var meget opmærksom på effekten, så jeg ikke fik det ligesom sidst. Det første jeg lagde mærke til var at det var en dejlig frisk smag jeg fik i munden, ej hvor dejligt tænkte jeg, og ventede på den der svimmelheds fornemmelse – men den kom ikke. Frederik fortalte mig, at det nok var fordi jeg havde fået en snus med alt for meget nikotin tidligere, men at den her Lyft var med lidt nikotin i.