Miljørigtig bekæmpelse af forurening

Oliesug.nu hjælper miljøet

Oliesug.nu er en dansk virksomhed, der arbejder med opsugning og opbevaring kemikalier og olie. De arbejder også med mange andre relaterede nicher. Blandt andet har de opfundet en måde at opdæmme, når vandet kommer for højt ind over jorden eller i den ulyksalige situation, hvor der sker et olieudslip. Dette gør de med deres flydespærre, når der er tale om et olieudslip. Hvis der er tale om vandoversvømmelse, så tilbyder de mobile dæmninger der kan være til stor hjælp ved skybrud, storm og forhøjet vandstande.

Nemme løsninger til opbevaring

Oliesug har flere forskellige løsninger til Opbevaring af kemikalier. Oliesug.nu producerer også miljøcontainere enten i form af olietromler eller i form af IBC tanke til sikker opbevaring af olier og kemikalier. F.eks. tilbyder de IBC opbevaring i forskellige størrelser med spildbakker, der både kan tåle både olie og kemikalier, og som er udformet i slagfast PE, som er rustfrit. Har man kun en mindre mængde af olier eller kemikalier, så tilbyder Oliesug.nu en spildbakke, der er kemikalie- og olieafvisende, og som kan flyttes med truck og aflåses.

Den helt rigtige miljøløsning

I disse tider er man nødt til at tage miljøet med i sine beregninger, og mange virksomheder tager derfor en bevidst stilling til verdens status på miljøfronten. Det handler derfor for Oliesug.nu om at gøre sine produkter så effektive som muligt. De tilbyder derfor produkter, der kan gå direkte til forbrænding og som suger 2-6 gange bedre end de gængse opsugningsmaterialer. Den typiske deponering af miljøbelastende materialer handler netop om skadelige materialer og stoffer, hvor Oliesug.nu har opfundet produkter, der er bedre for miljøet. Oliesug.nu produkter er derfor med til at gøre verden til et mindre miljøbelastet sted at leve. Alle produkterne er lavet af 100% organisk granulat, og mange af spildbakkerne er fremstillede af genbrugsplast.

Bag Oliesug.nu gemmer der sig den innovative miljøkoncern ENVISO GROUP, der holder til i Glostrup. Udover Oliesug.nu, så huser Enviso Group også over Super Asfalt og In Green Tech Group, der alle har grobund på innovative metoder til at forbedre tingenes tilstand.