Få nye udfordringer med OCR!

Kunne du tænke dig at prøve nye udfordringer og teste dine grænser med en ny form for konkurrence?
En konkurrence der indebærer både fysisk aktivitet, sammenhold og mange andre fede parametre til det – nemlig OCR!
Men hvad er OCR egentlig, og hvad står det for?
OCR er en forkortelse for Obstacle Course Racing, og er navnet fortæller lige hvad det er.
Det er nemlig et løb med forhindringer, som f.eks. klatrevægge, mudderhuller og andre udfordringer som tester lige præcis dine grænser.
Måske er ikke alle udfordringer noget for dig, men det er garanteret at du kommer forbi samtlige som du vil finde udfordrende på en sjov måde!

Men når et OCR-løb indebærer så mange udfordringer, så kræver det også noget træningsgear som kan holde til presset – og lige præcis den slags gear kan du finde hos OCR Vikings!
Hos OCR Vikings finder du ocr training gear i form af løbetights, trøjer, kasketter og mere til – endda i flotte farver så du kan skinne igennem undervejs løbet.
Hvis du køber for over 50 euro, hvilket svarer til ca. 370 kr. så får du gratis fragt i hele Europa – det er da lækkert!
Træningsgearet i lavet i god kvalitet som kan holde til at komme i gennem et OCR-løb, og du modtager endda tøjet i miljøvenlig indpakning så du kan handle med god samvittighed.

Hvis du besøger OCR Vikings’ hjemmeside så finder du ikke kun en webshop bestående af lækkert gear, du finder også mange andre ting som informationer om kommende OCR-løb, en guide til elite OCR-løb og meget andet nyttig information omkring OCR så du kan komme godt i gang med at udfordre dig selv, og teste dine grænser på en helt ny måde.
Du kan endda hive dine venner eller familie med, så i kan hjælpe hinanden i gennem og få en fed oplevelse ud af det sammen.

Find dit ocr training gear hos OCR Vikings i dag, så tag et klik forbi deres hjemmeside i dag, og find lige det gear som matcher dig og dine behov!