Overvej en park tur

Danmark er kendt for sine parker og haver, og en rundvisning i nogle af de mest populære af dem er et must for enhver besøgende. Parkerne varierer i størrelse og stil, men de har alle en fælles forpligtelse til naturlig skønhed og bevarelse til fælles. Mange af parkerne byder på velplejede haver med nøje udvalgte beplantninger, mens andre byder på mere vilde blomsterenge og skovområder. Nogle parker har endda udpegede områder til fuglekiggeri eller picnic. Uanset hvad dine præferencer er, kan du helt sikkert finde en park, som du vil elske. Og hvis du bliver træt af at gå, kan du altid tage en pause på en af de mange caféer eller restauranter, der ligger i parkerne. Så tag dig tid til at udforske Danmarks parker og haver – du vil ikke blive skuffet!

walk-behind klik her for at se produkter til din park.

Hvor store er de danske parker?

Danmarks parker varierer i størrelse, men gennemsnittet er på omkring 40 hektar. Den største park er Øresundsbroen Park, som dækker et areal på næsten 1.000 hektar. Kalundborg park er også ret stor, nemlig omkring 800 hektar.

Hvilke aktiviteter kan man lave i Danmarks parker?

Der er mange forskellige aktiviteter, du kan lave i Danmarks parker. picnic, fuglekiggeri og vandreture er alle populære muligheder. Du kan også fiske i nogle af parkerne, og mange af dem har udpegede områder, hvor man kan dyrke sport som fodbold eller frisbee.

Kan man campere i Danmarks parker?

Ja, det er tilladt at campere i nogle af parkerne. Øresundsbroen Park og Kalundborg Park har begge udpegede campingområder. Der kræves en tilladelse, som du kan få ved at henvende dig på parkens rangerstation.