Papirisolering gavner både boligen og miljøet

Hvis man oplever at man har svært ved at holde på varmen i sin bolig om vinteren, kan det være at man skal have isoleret sit hus bedre. Ældre huse har ikke en lige så god isolering som nye og de holder heller ikke på varmen lige så let. Med papirisolering kan man komme problemet til livs, på en bæredygtig måde. DN-isolering.dk til byder papiruld isolering, som er en papirisolering der består af papiruld, som er papirgranulat der effektivt kan holde varmen i boligen. Papiruld isolering er miljøvenligt pga. at det er papirgranulat som kommer fra f.eks. brugte aviser og magasiner og meget andet. Der skal dermed ikke produceres noget nyt materiale, men kun genbruges. Dette giver god mening, når man gerne vil gøre noget godt for miljøet generelt.

Udover papirisolering kan man også bruge træfiber isolering er lige ledes et miljøvenligt produkt som også kan bruges til isoleringen af boligen. Det er et naturligt materiale som kan bruges til boligen og træet kan hele tiden produceres uden forurening. Træfiber isolering kan af den grund være et godt alternativ til at isolere boligen på.

Spar på varmeregningen

Grunden til at det er vigtigt at isolere boligen godt, er fordi om vinteren har vi en tendens til at skrue op for varmen – og det er jo klart, når det er koldt. Hvis boligen ikke er godt nok isoleret, så holder boligen ikke på varmen så let og man skal derfor bruge mere varme og det forurener mere. For at spare på varmeforbruget kan man derfor bruge enten papirgranulat som papirisolering eller træfiber isolering. Dvs. sige når man bruger mindre varme og dermed mindre energi, så slipper man altså også for en stor varmeregning og det bliver på den måde billigere at opvarme boligen i løbet af vinteren. Med den rette isolering får man et virkelig godt resultat, der også giver mening for miljøet.