Reick Møbler

Hos Reick Møbler finder man praktisk talt alt i møbler til den moderne arbejdsplads. Reick Møbler forhandler blandet andet konferenceborde, mødeborde, ja generelt set konferencemøbler, hylder, kontorstole samt meget meget mere. Et konference bord er, som navnet måske antyder, et bord, der typisk anvendes i mødelokaler, hvor man samles i størreeller mindre forsamlinger. Fælles for de konferencemøbler, der sælges hos Reick Møbler er, at de alle er udført i et smukt funktionelt materiale og design, som passer til resten af virksomheden.

I et mødelokale må der gerne være lækkert. Et mødelokale må gerne indbyde til at være inspirerende og til at åbne op for tanker og ideer, men sidder man i et super kedeligt mødelokale, er det næppe inspiration og nye tanker, der sker allermest af. Et sted hvor man da kan tilføre noget stil og noget inspiration til mødelokalets miljø og indretning er netop ved, at man forsyner det med nogle flotte møbler. Eksempelvis skal mødebordet ikke være et lille beskedent bord, hvis der skal kunne sidde flere omkrig bordet og arbejdet. Her skal der altså være plads til at udfolde sig.

Udover udvalget indenfor konferencemøbler, finder man som tidligere nævnt også mange andre møbler, der kan bruges til det moderne kontormiljø og den moderne virksomhed. Det behøver eksempelvis ikke kun være kontoret, der er så heldig at få nye møbler fra Reick Møbler, da Reick Møbler også sælger møbler til eksempelvis virksomhedens kantine. Uanset om det er den lille kantine, der skal have nye møbler, eller om det er en stor-kantine, så kan Reick tilbyde sine vanlige smukke møbler, der, ligesom resten af sortimentet, er udført i smukt og funktionelt design.

Vil man se mere på, hvad Reick Møbler tilbyder, kan man gå ind og læse meget mere på www.webshop.reick.dk