Rekruttering og karriereudvikling

Hvis du har brug for et arbejde eller ønsker et karriereskifte, eller er en virksomhed som ønsker et samarbejde om outplacement, kan du med fordele samarbejde med Job Vision. De samarbejder også med a-kasser og jobcentre om jobformidling. De arbejder med effektiv rekruttering og kan hjælpe dig i din proces.

Søger du arbejde?

Når man bestemmer sig for at skifte karriere kan der være rigtig mange aspekter man skal tage højde for. Det kan derfor være en god idé at få hjælp af nogen som er specialiseret i denne område og som kan hjælpe dig med din faglig og personlig udvikling. En coach vil altid lytte til dine ønsker og hjælpe dig med at komme tættere på at opfylde de ønsker. Der er mange ting der skal tages højde for, som: et nyt CV, ansøgninger, kompetenceafklaring og meget mere. Det er alle sammen nogle ting, en specialiseret coach kan hjælpe dig med at komme i gang med.

Effektiv rekruttering

Hvis du har brug for hjælp til effektiv rekruttering, kan du tage kontakt til denne firma. Det er vigtigt at man kan finde nogen som man har tillid til og som kan hjælpe dig med at finde de medarbejder du har brug for. Medarbejder rekrutteres effektivt og du vil med sikkerhed finde nogle gode muligheder til din virksomhed. Det kan være svært at finde nogen der egner sig til jobbet, men du kan med sikkerhed for hjælp af denne firma. Ansættelse kan være meget uoverskueligt, men de kan hjælpe denne proces blive lidt nemmere for dig, så du ikke længere behøver at stresse over ansættelse. Med dem får du altid effektiv rekruttering.

Karrierecentre

Hvis du ønsker at høre mere om de karrierecentre der er i nærheden af dig, kan du finde dem på deres hjemmeside. Hvis du bor på Fyn kan du finde deres karrierecenter på Fyn, og høre om de muligheder i nærheden af dig, samt Fyns historie.