Reparation af smartphones

De fleste med en smartphone har, formentlig, på et eller andet tidspunkt prøvet at tabe sin smartphone. Alt afhængig af vinkel, materiale den lander på, samt højden fra hvor telefonen tabes, ja så er det ofte set, at resultatet er en ødelagt eller delvist ødelagt skærm. Det er ærgerligt at have en ødelagt skærm, dels fordi man formentlig har givet mange tusind kroner for sin telefon, og dels fordi det er et forstyrrende element, at der er ridser, når man sidder og kigger på skærmen, enten hvis man browser rundt på nettet, kigger billeder eller spiller på sin mobil.

Svaret på de smadrede skærme er www.onerepair.dk OneRepair gør sig i at indenfor Iphone reparation og Samsung reparation. Smartphone reparation er en tillidssag, og derfor bør man ikke overlade det til hvem som helst. OneRepair har over 5 års erfaring med reparation af smartphones, og har 3 butikker med tilhørende værksteder fordelt på Horsens, Vejle og Skanderborg. Udover reperationer af Apples iPhones og Samsungs smartphones, herunder Galaxy-modellerne, har OneRepair også specialiseret sig i reparation af Huawei. Grunden til at det netop er disse 3 brands, som virksomheden har valgt at specialisere sig indenfor er, at det er de mærker, de fleste har i dag.

Når man får repareret sin smartphone hos OneRepair, kan man være sikker på, at OneRepair tilbyder en kvalitetssikker reparation af ens telefon. Det er ikke altid, at de kan tilbyde 100 % originale reservedele, når det handler om Apples telefoner, hvilket skyldes, at Apple helst ikke ser andre end dem selv, bruge deres originale dele. Anderledes ser det ud med både Samsung og Huawei, hvor OneRepair garanterer, at der altid benyttes 100 % originale reservedele. Man kan dog være helt sikker på, at uanset hvilken reparation man skal have fortaget, model og brand uanfægtet, så bliver det gjort ordentligt hos www.onerepair.dk