Sælg din trafikskadede bil til en skrothandler og få en god skrotpræmie

Hvis du har været så uheldig at smadre din bil i trafikken, så har du mulighed for at sælge den til en skrothandler. I Danmark findes der er populær skrothandler, som blandt andet køber trafikskadede biler, som ikke kan køre mere. Firmaet har mange års erfaring indenfor branchen og har i mange år opkøbt biler, som er blevet kasseret efter syn, eller som blot ikke har kunne køre mere. Ved at bilejere sælger deres gamle biler til skrothandleren skåner de naturen. Hos skrothandleren sørger de nemlig for, at de dele, som ikke længere kan bruges, bliver kasseret på en rigtig og miljøvenlig måde. De dele af bilen, som stadig er intakt genbruger firmaet. Igennem handlen er man derfor med til at skåne naturen.

Få en god pris for din gamle bil

Der er ikke mange der ved, at de kan få en god pris for deres gamle bil. Uanset om bilen kan køre eller ej, så er der mulighed for at få en god skrotpræmie for den gamle skrotbil. Det eneste man skal gøre er, at kontakte firmaet telefonisk, over mail eller at udfylde kontaktformularen på firmaets hjemmeside. Vælger man at udfylde kontaktformularen, så vil firmaet kort efter tage kontakt og komme med et forslag til en skrotpræmie. I nogle tilfælde, kan man tjene flere tusinde kroner på sin gamle skrotbil. Hos firmaet tilbyder de skrotpræmier helt op til hundrede tusinde kroner. Er du interesseret i at høre mere om skrotpriser og om, hvad du kan få for din skrotpræmiebil, så tag kontakt til firmaet nu.

Få afhentet din bil samme dag

Hvis du beslutter dig for, at sælge din skrotpræmiebil til skrothandleren, så kan du trygt læne dig tilbage. I firmaet sørger de for, at hente bilen hjemme hos dig. Det eneste du skal gøre er at oplyse firmaet om, hvor de kan hente din bil. Firmaet foretager også gerne dine administrative opgaver i forbindelse med salg af din gamle skrotbil.