Skift til e-cigaretter i dag

Markedet for e-cigaretter vokser med et højt tempo, da flere og flere begynder at bruge e-cigaretter frem for almindelige cigaretter. Flere bliver opmærksomme på de langsigtede farer der er ved rygning og vælger derfor at skifte over til e-cigaretter som er mere praktiske. En e-cigaret eller e smøg er et alternativ til den traditionelle cigaretrygning. Ecigaret producere en fordampet væske som udåndes ligesom med almindelige cigaretter.

Fordele ved e-cigaretter

Fordele ved e-cigaretter er flere. For det første skal man ikke bøvle med tobak og faren der er ved at indånde tobak. Der er heller ingen lugtende aske når man ryger en e-cigaret, hvilket kan skåne dem omkring en som måske ikke ønsker at lugte af tobak. Det betyder også at man slipper for den dårlige ånde som almindelige smøger normalt giver en. Derfor behøver man ikke længere bekymre sig om at have en pakke tyggegummi i lommen når man skal på date eller i byen med vennerne. På den måde kan man også skåne sine tænder, da almindelige cigaretter ofte giver tænderne en gul farve som ikke er særlig pænt at se på. Med en elektronisk cigaret kan dette undgås og man kan beholde sine pæne hvide tænder.

Køb af e-cigaretter

Ønsker man at skifte over til el cigaret så kan den samt tilbehør købes hos kc-smoke.dk, som tilbyder et bredt udvalg af e-cigaretter, damp cigaret, frugtsmage, tobaksmage, e-væske og meget andet. E-cigaretterne kan både købes enkeltvis og i sæt. Pakkerne indeholder batteri, Cleromizer & Oplader. De tilbyder også startpakker hvis det er første gang man benytter sig af e-cigaretter. Er man lidt gammeldags og ryger pibe, så skal man ikke tøve med at købe en el-pibe hos kc-smoke.dk som fås med batterier,væglader, manual, brænder, e-pipe tanke og mundstykke.