Styr dit hjem med telefonen

Har du nogensinde prøvet at tage hjemmefra, og pludselig komme i tanke om, at du har glemt noget? Måske har du glemt at slukke lyset – eller værre endnu – glemt at låse døren?

Føl dig tryg med Somfy Smart Home og Sikkerhed
Med Somfys Tahoma-system kan du forbinde hele dit hjem, til én smart boks. Dette gør dig i stand til at styre alting fra din telefon. Hvis du altid har drømt om at kunne tænde eller slukke lyset, uden at du behøves rejse dig, så er det nu blevet gjort muligt.

Mulighederne er mange: du kan blandt andet styre temperaturen, garageporten og som sagt også lyset. Og det er ikke kun, når du ligger i sofaen, at du kan stille på varmen. Du kan også indstille systemet på forhånd, så lyset bliver tændt og varmen skruet op, på samme tidspunkt som du kommer hjem fra arbejde. Samtidig kan den også huske at slukke og lukke efter dig, når du skal afsted igen. Så behøves du ikke ikke længere bekymre dig for, om du har glemt noget.

Styr på sikkerheden

Ikke nok med, at Somfy slukker lyset efter dig. Det holder også øje med dit hjem, mens du er væk. Med et komplet alarmsystem har Somfy sørget for alle de sikkerhedsforanstaltninger, du kan forestille dig. Hvis systemet opdager et indbrud, lyder der automatisk en høj alarm, som kan skræmme tyvene bort. Og hvis du alligevel er så uheldig, at de når at tage noget med sig, så har kameraet nået at filme og tage billeder da de brød ind. Hvis du vil sikre dit hus grundigt, anbefales det altså at du går på og undersøger mulighederne.

Med alle de muligheder som teknologien har skabt, er der ingen grund til at være bekymret når du skal være væk hjemmefra. Så snart du har fået installeret et system fra Somfy, så kan du let styre det hele fra telefonen eller med en fjernbetjening. Og det bedste er, at du ikke engang behøves rejse dig.