TP Kjoler

Skal man til fest eller bal, og er man derfor på udkig efter en smuk gallakjole, så bør man ikke snyde sig selv for at kigge nærmere på de smukke gallakjoler, man finder hos https://www.tp-kjoler.dk/.

TP Kjoler er en webshop, der, som navnet antyder, har specialiseret sig i at sælge gallakjoler og festkjoler. Udover webshoppen har TP Kjoler faktisk også en fysisk butik, der, ligesom webshoppen, har et stort udvalg af smukke gallakjoler og selskabskjoler. Udvalget er delt op i kategorier, så man nemt og bekvemt kan finde den type kjole, der passer lige netop til den fest, man nu engang skal til. Er det eksempelvis studenten, der skal til gallafest, eller er det sølvbruden, der skal fejre sig 25 års ægteskab med sin man, ja så kan man finde en masse forskellige kjoler, der passer til lejligheden.

Uanset om man er lille eller stor af bygning, kan man finde kjoler hos TP Kjoler. Der er nemlig en hel kategori som hedder Miss Plus, og her finder man altså også nogle meget smukke kjoler i alverdens farver og dessiner. Ydermere kan man som brud også finde sin brudekjole hos TP Kjoler, så både bruden og gæsterne kan blive klædt på.

Vil man gerne lave det til en lille udflugt, når man skal ind og købe kjoler hos TP Kjoler, så er der mulighed for, at man kan booke butikken til et VIP-event. Med et VIP-event kan man som kunde komme udenfor den normale åbningstid og få mulighed for at kigge og prøve kjoler uden, at der er andre kunder til stede i butikken. Butikken kan bookes til en lørdag eller en søndag, og her har man så 2 timer til at prøve løs af kjolerne. Det koster 199 kr. pr person, og der skal være minimum 4 personer til et VIP-event. Ønsker man at booke en tid, skal man blot sende en mail til butikken for at få oplyst de ledige tider, og så kan man finde en tid til sit helt eget VIP-event.